Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Pakket versturen

Wil jij pakketten versturen? Doe dit dan simpel en efficiënt bij Intrapost. Ben jij gewend om voor ieder pakket online een label te moeten maken, printen, op een pakket plakken én online aanmelden? Bij intrapost werkt dit voor een enkel pakket, echter bij meerdere pakketten kan het simpel en efficiënter. Jij kunt online bij Mijn Intrapost een Excel Lijst met adressen uploaden en de pakket labels komen tegelijk uit de label writer gerold. Dit scheelt tijd.

Dankzij onze haal- en brengservice word je verder helemaal ontzorgd. Bij Intrapost werken wij met gemotiveerde, vakbekwame medewerkers die staan voor flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Eerst zien of wij een match zijn voor elkaar? Vraag dan een gratis proefmaand aan.

Hét serviceplan van intrapost

Het collecteren, sorteren en bezorgen van alle soorten zakelijke post is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijkse werk

Mogelijkheden zakelijk pakket versturen
Bij Intrapost bieden wij verschillende verzendopties. Zo kun je iets versturen met een handtekening voor ontvangst, via een brievenbuspakketje of is er de mogelijkheid een pakket met een verhoogde aansprakelijkheid te versturen. Wil jij iets waardevols versturen? Dan kun je gebruik maken van verzekerd versturen. Hiermee is het pakket verzekerd bij verlies of beschadiging. Bij verzekerd versturen tekent de geadresseerde altijd voor ontvangst. Het poststuk is verzekerd tot maximaal €5500,- en makkelijk te volgen via Track & Trace.

 

Werkwijze 

Al je pakketten tot 30 kg. kun je door Intrapost laten versturen. Op een afgesproken tijdstip halen wij (dagelijks) de post op middels onze haal- en brengservice. Het is dus ook mogelijk dat we een pakket ophalen op een specifieke locatie. Vervolgens worden de behulp van hoogwaardige, computergestuurde sorteermachines gesorteerd en gefrankeerd. Van ieder pakket wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is. Uiteraard is er dan ook gelijk een track & trace actief te volgen door de klant.

 

Vervolgens worden de pakketten afgegeven bij de pakketvervoerders Het tijdstip van afgifte wordt door ons geregistreerd. Het pakket wordt bezorgd binnen de afgesproken tijdsduur; 24 uur. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de geadresseerden. Zowel nationaal als internationaal.