Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Proefmaand

Benieuwd naar de service van Intrapost, maar wil je niet direct overstappen? Dat begrijpen we best. Daarom kun je tijdelijk een proefmaand aanvragen via deze pagina. Vul hieronder je gegevens in en een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op om de situatie in kaart te brengen.

Nu tijdelijk een proefmaand

Wij vinden het zelf ook wel prettig om eerst iets te proberen, voordat we een beslissing maken. Daarom bieden wij nu tijdelijk de mogelijkheid om een proefmaand aan te vragen, zonder kleine lettertjes. Wij vinden het ook belangrijk om jou te leren kennen! Zo kunnen wij jou het beste ondersteunen met onze dienstverlening. Nadat je bovenstaand formulier hebt ingevuld gaan we om tafel om te kijken welke service jou het beste en snelste helpt. We leggen je alles helder uit, zodat je ook precies begrijpt hoe we werken en wat je kunt verwachten. Na de proefmaand gaan we om tafel om te kijken hoe onze service je is bevallen en of we samen vervolgstappen kunnen zetten. Graag gedaan!

 

Wij staan voor kwaliteit

Intrapost maakt gebruik van hoogwaardige machines met geavanceerde software die machinaal post sorteren mogelijk maakt. Hierbij worden unieke sorteercodes op de post aangebracht en sorteer slagen gemaakt voor een correcte postbezorging. In vergelijking met het handmatig sorteren zijn de foutmarges nihil. Ook is een koppeling op boekhoudkundige systemen mogelijk als aansluiting tussen werking en facturatie.

 

Daarnaast is een traceerbaarheid tot op poststuk-niveau mogelijk. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en per poststuk wordt geregistreerd hoe laat het verwerkt is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PostNL beschikt Intrapost over een postbezorging op onafhankelijke basis. Hierbij kan de klant -desgewenst samen met Intrapost- zijn keuze voor de uiteindelijke postbezorging baseren op efficiency, kostprijs, Social Return On Investment, MVO en kwaliteit van verschillende postvervoerders.

 

Ambities van Intrapost

Op dit moment heeft Intrapost de ambitie om zijn positie te versterken door middel van het uitbreiden van haar dienstverlening en het perfectioneren van bestaande services. Intrapost richt zich niet specifiek op het vergroten van de organisatie, maar richt zich meer op samenwerkingen met partners en het uitbreiden van expertise.