Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Internationaal post verzenden

Wil je post naar het buitenland verzenden? Bij intrapost verzorgen wij de volledige verzending van jouw post met een scherp tarief naar alle landen in de wereld. Klanten van Intrapost hebben geen restricties wanneer het gaat om het verzenden van post naar het buitenland.

Het zenden van internationale poststukken kan naar alle landen in de wereld en is al mogelijk vanaf één poststuk. Daarnaast zijn alle verzendopties die wij aanbieden bij het verzenden van post binnen Nederland ook te gebruiken voor het internationaal verzenden van post.

Prijs internationale post
De prijzen van internationale zendingen verschillen ten opzichte van binnenlandse zendingen . Tarieven voor internationaal verzenden is afhankelijk van onder andere bestemming en volume. Hoeveel post verstuur je? Naar welk land wordt het verzonden? Voor een daadwerkelijke prijsberekening kan het beste contact opgenomen worden met ons. Wij gaan met jou om tafel om alles door te spreken. Vanuit hier kunnen we een nauwkeurige prijsberekening gaan maken.

Bij Intrapost werken we niet met vaste tarieven alles is maatwerk. Geen enkele klant is hetzelfde. Iedere klant verdient persoonlijke service en de persoonlijke benadering die Intrapost geeft.


Laat je internationale post verzenden door Intrapost

Wanneer jij dus internationaal post wilt gaan verzenden, is Intrapost jouw zakelijk vervoerder. Sinds 1995 heeft Intrapost ervaring met het internationaal verzenden van post. Wij komen dan ook niet meer voor verrassingen te staan. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.