Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Je wilt post versturen; Intrapost heeft hiervoor alle mogelijkheden in huis. Wij maken gebruik van hoogwaardige machines met geavanceerde software. Hierdoor is bij Intrapost machinale postsortering mogelijk. Het voordeel? De foutmarges zijn nihil ten opzichte van handmatig post sorteren. Ook is een koppeling met boekhoudkundige systemen mogelijk voor aansluiting tussen verwerking en facturatie. Het team van Intrapost bestaat uit vakbekwame medewerkers die staan voor flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Hét serviceplan van intrapost

Het collecteren, sorteren en bezorgen van alle soorten zakelijke post is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijks werk.

De mogelijkheden van post versturen
Bij Intrapost zijn er verschillende mogelijkheden om post te versturen. Zo bieden wij onder andere de mogelijkheid om dagelijks post te versturen, maar ook om partijenpost te versturen. Daarnaast is het mogelijk om internationaal post te versturen. Bij Intrapost is traceerbaarheid tot op poststuk-niveau mogelijk. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld PostNL beschikt Intrapost over een postbezorging op onafhankelijke basis. Hierbij kan de klant – desgewenst samen met Intrapost – zijn keuze voor de uiteindelijke postbezorging baseren op efficiency, kostprijs, Social Return On Investment, MVO en kwaliteit van de verschillende postvervoerders.


Aangetekend versturen

Verstuur je belangrijke post en wil je zeker weten dat deze door de geadresseerde in ontvangst is genomen? Verstuur de post dan aangetekend via Intrapost. Je ontvangt onze speciale stickers, Track & Trace code en een handtekening voor ontvangst.


Verzekerd versturen

Wil je iets waardevols versturen? Ook dat kan met Intrapost. Door verzekerd te versturen is je poststuk verzekerd bij verlies of beschadiging. Daarnaast kent verzekerd versturen nog meer voordelen. Zo tekent de geadresseerde altijd voor ontvangst, is je poststuk verzekerd tot maximaal €5500,- en uw poststuk is makkelijk te volgen via Track & Trace.


Werkwijze post versturen

Al je post kun je door Intrapost laten versturen. Op een afgesproken tijdstip halen wij (dagelijks) de post op middels onze haal- en brengservice. Vervolgens wordt de post met behulp van hoogwaardige computergestuurde sorteermachines gesorteerd en gefrankeerd. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is. 

Vervolgens wordt de post afgegeven bij de post- en pakketbezorger. Het tijdstip van afgifte wordt door ons geregistreerd. De post wordt bezorgd binnen de afgesproken tijdsduur: 24 uurs of , 48/72 uurs. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de klanten en relaties van onze klanten. Zowel nationaal als internationaal.