Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Zakelijke oplossingen

Steeds meer bedrijven ervaren het gemak, de snelheid en de kostenbesparing die zij realiseren dankzij Intrapost. Een ontzorging van de totale postafhandeling waarin een hoog servicelevel, voordelige tarieven, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan.

 

Met ons totaalconcept richten wij ons op het collecteren, sorteren en bezorgen van alle post en pakketten van zowel grote als kleine bedrijven. Dat doen wij niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld. Bezorging van post kent voor ons geen grenzen en voor jou alleen maar voordelen.


Bij al onze zakelijke verzendopties zoals dag post , pakketten  en partijen  kan er gebruikt gemaakt worden van onze haal- en brengservice. Op een door jou bepaald tijdstip wordt  de post opgehaald, zodat deze tijdig kan worden verwerkt en ter postbezorging kan worden aangeboden.

 

De oplossingen van Intrapost, hét postbedrijf voor de zakelijke markt.

Gemak
Op een door jou gewenst moment halen wij dagelijks jouw post, pakketten en/of partijen op. Jouw post wordt door ons gesorteerd en gefrankeerd. Dat bespaart jou werk en de kosten van een frankeermachine.

 

Kwaliteit
Onze vakbekwame medewerkers en technologisch hoogwaardige computergestuurde sorteermachines staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau.

 

Ontzorging
Alle  poststukken worden binnen de gewenste tijd bezorgd: 24 uur of 48/72uurs . Aan jou de keuze. Immers, niet alle post hoeft  even snel bezorgd te worden en daarmee kunnen kosten bespaard worden.

 

Voordelig
Wij werken tegen sterk concurrerende tarieven, die voor jou voordeliger zijn. Verstuurt jouw bedrijf, organisatie of instelling voor meer dan € 500,- porto per maand post? Dan biedt Intrapost verschillende oplossingen voor een totale postafhandeling.

 

Kies voor Intrapost

Bij Intrapost kom je als klant terecht in een warm bad. Je krijgt te maken met één contactpersoon die net dat stapje extra voor jou zet door middel van de persoonlijke benadering en service die wij bieden. Intrapost is een bedrijf die personeel en klanten voorop stelt, ten alle tijden.