Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Internationaal pakketten versturen

Bij Intrapost zenden wij snel en met een scherp tarief naar alle landen in de wereld. Wanneer jij klant wordt bij Intrapost heb je geen restricties meer wanneer het gaat om een pakket naar het buitenland te versturen.


Een pakket versturen kan naar alle landen in de wereld en is al mogelijk vanaf één pakket. Daarnaast zijn alle verzendopties die wij aanbieden bij het verzenden van een pakket binnen Nederland ook te gebruiken voor het internationaal verzenden van een pakket.

De prijzen van internationaal zendingen verschillen ten opzichte van binnenlands zendingen. Prijzen zijn  afhankelijk van onder andere de bestemming , het gewicht, afmetingen van de pakketten maar bijvoorbeeld ook van het volume. Voor een daadwerkelijke prijsberekening kan je het best contact opnemen met ons. Wij gaan met jou om tafel om alles door te spreken. Vanuit hier kunnen we een nauwkeurige prijsberekening gaan maken.

Wanneer jij dus internationaal wilt gaan verzenden dan is Intrapost jouw zakelijk vervoerder.


Sinds 1995 heeft Intrapost ervaring met het internationaal verzenden van pakketten en post. Wij komen dan ook niet meer voor verrassingen te staan. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.