Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Retouropties

Retour opties pakket 
Het kan voorkomen dat een verzonden pakket retour moet komen. Een foutief adres, de geadresseerde is niet thuis en heeft het pakket niet opgehaald bij een afgiftepunt of een huisadres dat niet meer bestaat.. Het is dan belangrijk om te weten hoe je een pakket retour gaat ontvangen. Intrapost biedt hier verschillende opties voor aan.

Wat zijn de retouropties voor een pakket?
Wanneer een pakket retour gestuurd dient te worden zijn er twee opties:

  • Een pakket komt retour bij ons en het pakket zullen we in onze routes weer afgeven bij de klant.
  • Het pakket wordt rechtstreeks naar je retour gestuurd.

Hoe werkt dit met internationale retouren?
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een pakket internationaal hebt vervoerd met Intrapost, maar dat dit pakket retour moet naar de afzender. Ook dit is mogelijk via Intrapost. Intrapost heeft een wereldwijd netwerk van retourpunten.

Pakketten die te groot zijn worden op voorhand al niet verwerkt/ opgehaald door ons. Mochten ze al door onze chauffeurs zijn meegenomen bij de klant, dan gaan deze rechtstreeks weer terug naar de klant met als reden ’te groot’. Zo kunnen alle retour pakketten gewoon retour komen via afhaalpunten

Sinds 1995 heeft Intrapost ervaring met het verzenden van post en pakketten. Wij komen dan ook niet meer voor verrassingen te staan. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.