Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Dagelijkse post versturen

Wanneer je dagelijks post wilt versturen, ben je bij Intrapost aan het goede adres. Bij Intrapost is door het gebruik van hoogwaardige machines met geavanceerde software machine-postsortering mogelijk. Hierdoor zijn foutmarges vrijwel nihil ten opzichte van handmatig post verwerken. Dit is een groot voordeel wanneer je dagelijks post verstuurt . Daarnaast is een koppeling met boekhoudkundige systemen mogelijk om verwerking en facturatie te koppelen.

De mogelijkheden van zakelijk post versturen

Bij Intrapost zijn er verschillende mogelijkheden om zakelijk post te versturen. Zo bieden wij naast de mogelijkheid om dagelijks post te versturen ook de mogelijkheid om  partijenpost te versturen. Ook  is het mogelijk om internationaal post te versturen. Bij Intrapost is traceerbaarheid van verwerking tot op poststuk-niveau mogelijk. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is. 

In tegenstelling tot bijvoorbeeld PostNL, beschikt Intrapost over een postbezorging op onafhankelijke basis. Hierbij kan de klant – desgewenst samen met Intrapost – zijn keuze voor de uiteindelijke postbezorging baseren op efficiency, kostprijs, Social Return On Investment, MVO en kwaliteit van de verschillende bezorgende partijen.


Aangetekend versturen
Aangetekend versturen doe je wanneer je zeker wilt weten dat het poststuk door de geadresseerde in ontvangst is genomen. Wordt de post niet aangenomen door de geadresseerde, dan wordt het poststuk afgeleverd bij een ophaalpunt. Deze is dan binnen een week op te halen. Als die niet wordt opgehaald, wordt het poststuk retour gestuurd naar Intrapost of naar de oorspronkelijke zender.


Verzekerd versturen
Wil je iets waardevols versturen per post? Ook dat kan met Intrapost. Door verzekerd te versturen is je poststuk verzekerd bij verlies of beschadiging. Daarnaast kent verzekerd versturen nog meer voordelen. Zo tekent de geadresseerde altijd voor ontvangst, is je poststuk verzekerd tot maximaal €5500,00 en is je  poststuk makkelijk te volgen via Track & Trace.


Werkwijze zakelijk post versturen

Al je dagelijkse post kun je door Intrapost laten versturen. Op een afgesproken tijdstip halen wij dagelijks de post op middels onze haal- en brengservice. Vervolgens wordt de post met behulp van hoogwaardige computergestuurde sorteermachines gesorteerd en gefrankeerd. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is. 

Vervolgens wordt de post afgegeven bij de post- en pakketbezorger. De post wordt bezorgd binnen de afgesproken tijdsduur: 24 uur of 48/72uurs. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de klanten en relaties van onze klanten. In Nederland, en uiteraard ook daarbuiten; waar ook ter wereld.