Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Het versturen van partijenpost

Wanneer je in een keer veel post verstuurd, is partijenpost de beste optie. Partijenpost is voordeliger en kent meerdere voordelen. Benieuwd waarom? Lees hier de voordelen en hoe je dit kunt regelen.

Voordelen van partijenpost versturen

  • Voordeliger bij grote aantallen post
  • Ook internationaal mogelijk
  • Volledige ontzorging door Intrapost

Intrapost is in staat om alles te versturen. Of het nou brievenbuspakketjes of brieven zijn. Wij ontzorgen volledig. Als klant meld jij een partij aan en wij doen de rest. Wij halen het op, frankeren en verzenden het voor jou.


Werkwijze partijenpost

Op een afgesproken tijdstip halen wij (dagelijks) de partijenpost op middels onze haal- en brengservice. Vervolgens wordt alle post met behulp van hoogwaardige computergestuurde sorteermachines gesorteerd en gefrankeerd. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en geregistreerd hoe laat het verwerkt is. Bij partijenpost is track & trace niet mogelijk. Doordat wij een foto maken van het poststuk en ook het gewicht noteren, weten we ook altijd of een poststuk wel of niet binnen is gekomen bij Intrapost en of het poststuk verzonden is.

Vervolgens wordt de post afgegeven bij de vervoerders. Het tijdstip van afgifte wordt door ons geregistreerd. De post wordt bezorgd binnen de afgesproken tijdsduur: 24 uurs of 48/72 uurs. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de geadresseerden. In Nederland, maar uiteraard ook daarbuiten; waar ook ter wereld.