Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Haal- en brengservice

Post of pakketten kunnen worden gecollecteerd middels onze haal- en brengservice.

Hoe werkt onze haal- en brengservice?
Aan het begin van het contract spreken wij vaste dagen en tijdstippen af. Jij kunt als klant van Intrapost pakketten en post aanmelden op de afgesproken dagen en tijdstippen. Spreken wij contractueel af dat wij elke donderdag om 12.00 de post op komen halen, dan heb jij de mogelijkheid in Mijn Intrapost om het aantal poststukken of pakketten door te geven voor die dag.


Door het aanmelden van deze aantallen hebben wij een indicatie van de aantallen post en pakketten die wij dienen op te halen en te versturen. Uiteraard kun je de tellingen ook aan ons overlaten en kan je deze aantallen de volgende dag in je rapportages terugvinden.

Hoe meld ik mijn pakketten aan?
Het aanmelden van pakketten gaat eenvoudig via een eigen klantportaal van Intrapost. In deze omgeving zijn automatisch de locaties en bijbehorende kostenplaatsen gekoppeld. De aantallen kunnen dagelijks ingevoerd worden. Heb jij een grote order die verzonden moet worden, dan is het wenselijk dat deze order op tijd wordt doorgegeven bij ons.

Wat wij van jou nodig hebben
Voordat jij gebruik kunt maken van de haal- en brengservice van Intrapost, hebben wij eerst een aantal stappen die wij doorlopen. Bij de start van de samenwerking vragen wij informatie die wij omzetten in een inventarisatie. Hier baseren wij de uiteindelijke overeenkomst op. Hier staat alle informatie in die wij nodig hebben.


Gegevens die wij nodig hebben bevatten ondermeer:

  • KVK-nummer
  • Adres
  • Aantal haalservice dagen 
  • Geschatte volumes post en pakketten per maand
  • Contactpersonen
  • E-mailadressen
  • Telefoonnummers


Is het mogelijk om de haal- en brengservice uit te splitsen?

Het is mogelijk om de haal- en brengservice los van elkaar in te regelen. Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van de haalservice en dus niet van een brengservice. Het is niet mogelijk om alleen gebruik te maken van de brengservice.