Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Verzekerservice pakket

Het kan voorkomen dat je een pakket verstuurt met een hoge waarde. Daarvoor kun je gebruik maken van onze verzekerservice. Hiermee is je pakket verzekerd bij verlies of beschadiging. Daarnaast kent verzekerd versturen nog meer voordelen; zo tekent de geadresseerde altijd voor ontvangst, is je pakket verzekerd tot maximaal €5500,- en is je pakket eenvoudig te volgen via Track & Trace.

Waarom je een pakket verzekerd wilt versturen?
Het verzekerd versturen van een zakelijk pakket kent meerdere voordelen en mogelijkheden:

  • Tot maximaal €5.500,- verzekerd;
  • Zowel nationaal als internationaal te verzekeren;
  • Eenvoudig te volgen via Track & Trace;
  • Geadresseerde tekent altijd voor ontvangst;


Wanneer een pakket niet aangenomen wordt door een bedrijf, wordt het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Het pakket blijft hier vervolgens vijf werkdagen liggen. Aan het eind van deze periode wordt het pakket retour gestuurd naar Intrapost of naar de verzender; hier heb je zelf een keuze in. Vanzelfsprekend krijgt de geadresseerde een notificatie in de brievenbus met de mededeling dat tijdens het bezorgmoment er niemand op locatie was en bij welk punt het pakket af te halen is.

Het pakket is kwijt, wat nu?
Een verzender moet aangeven wat er in het te versturen pakket zit. De exacte inhoud hoeft niet aangegeven te worden, maar wel in welke categorie een product valt. Mocht een pakket kwijt of beschadigd raken dan hebben wij een pakbon waarop de waarde van de inhoud staat. Aan de hand daarvan zal er een onderzoek worden gestart en eventuele schadevergoedingen op gebaseerd worden.

Nationaal én internationaal te verzekeren
Het is mogelijk om zowel nationaal als internationaal een pakket te verzekeren. De verzendmogelijkheden tussen nationaal en internationaal zijn bijna hetzelfde. Voor buitenlandse stukken moet er op voorhand een douaneformulier worden ingevuld. dit zijn maar enkele vragen  Het is niet mogelijk om naar alle landen een pakket verzekerd te sturen. Wil je weten welke landen niet onder de mogelijkheden vallen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het collecteren, sorteren en bezorgen van pakketten is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijkse werk. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt geleverd bij klanten en relaties, waar ook ter wereld. Nog vragen over het zakelijk versturen van een pakket of de verzekerservice? Neem dan contact op met onze klantenservice.