Flexibel
Snel
Betrouwbaar

Verzend- en bezorgopties

Voor het verzenden van een pakket zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft Intrapost de optie een pakket aangetekend te versturen, of te verzenden via een brievenbuspakket. Daarnaast is het mogelijk om een pakket verzekerd te versturen. Je bepaalt zelf hoe jij een pakket gaat versturen.!

De mogelijkheden

1

Pakket aangetekend versturen

Kies voor zekerheid door een pakket aangetekend te versturen. Op deze wijze heb je bewijs van het versturen en ontvangen van een pakket. De ontvanger dient namelijk te tekenen voor ontvangst. Een pakket is standaard verzekerd tot €500,-. Verstuur je een pakket waar de inhoud een hogere waarde vertegenwoordigt van deze €500,-, verstuur dan je pakket verzekerd met een verzekerservice.

2

Verzekerservice

Wil jij iets waardevols versturen per pakket? Dan kun je gebruik maken van verzekerd versturen. Hiermee is het pakket verzekerd bij verlies of beschadiging. Ook bij deze optie wordt er altijd getekend voor ontvangst door de geadresseerde. Het poststuk is verzekerd tot maximaal €5500,- en makkelijk te volgen via Track & Trace.

3

Brievenbuspakket +

Het zakelijk verzenden van een brievenbuspakket is ook mogelijk bij Intrapost. Kleinere pakketten worden dan door de brievenbus bezorgd en worden bij bezorging met een track & trace afgemeld. .

4

Nationaal en internationaal verzenden

Het zakelijk versturen van pakketten kan bij Intrapost zowel nationaal en internationaal. In principe zijn er geen verschillen qua opties. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met ons.

Voor een pakket versturen ben je bij Intrapost op de goede plek. Het collecteren, sorteren en bezorgen van zakelijke pakketten is sinds 1995 ons dagelijkse werk. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat alle pakketten snel en betrouwbaar worden afgeleverd bij de geadresseerde. Zowel nationaals als internationaal.

Bezorgopties

Bij Intrapost bieden wij verschillende opties om een pakket te laten bezorgen. Wij vinden het bij Intrapost belangrijk dat een klant genoeg bezorgopties heeft voor klanten of relaties.


Haal- en brengservice
Via onze haal- en brengservice is het mogelijk om post bij jou op locatie af te laten halen en door ons tijdig te laten bezorgen bij jouw klant. Wanneer jij dus internationaal post wilt gaan versturen, is Intrapost jouw zakelijk vervoerder. Sinds 1995 heeft Intrapost ervaring met het internationaal versturen van post. Wij komen dan ook niet meer voor verrassingen te staan. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Heb jij meer informatie nodig of heb jij nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Het team van Intrapost staat voor je klaar!